Velkommen til Toscana, og nyd dit ophold på Locanda Senio i en karakteristisk middelalderlig landsby.

BESTIL DIN FERIE

10% discount,
with prepayment
Promotional code:
10locanda (insert this on booking page)

Toscana, på grænsen til Emilia – Romagna.

Landsbyen Palazzuolo sul Senio blev grundlagt i Middelalderen i 1373, og bærer stærkt præg af en virkelig spændende historie. Byen er beliggende i provinsen Firenze, ikke særlig langt fra byen Firenze selv, og geografisk beliggende på grænsen til naboregionen Emilia – Romagna. Man får derfor tilbudt det bedste fra ”to verdener” – alt hvad Toscana har at tilbyde og mikset sammen med Emilia Romagnas venlige gæstfrihed og kulinariske undere. Dette afspejles i næsten alt omkring dig – arkitekturen, maden, vinen, landskabet, og specielt byens beboere.

Landsbyen Palazzuolo sul Senio.

Turister kommer langvejs fra for at besøge Palazzuolo sul Senio, og for dem byder byen på særdeles mange muligheder. Det lokale tog kører gennem Appenninerne og tager dig med til centrum af enten Firenze eller Bologna. Andre fantastiske byer såsom Arezzo, Siena og ”Chianti Shire”, som er kendt for deres vinproduktioner, ligger ikke langt fra Palazzuolo, og man kan nemt komme dertil i bil. Hvorfor ikke slå et smut forbi de verdenskendte romerske og byzantinske mosaikker i Ravenna, tage til stranden i Cervia, tage en shoppingtur til Milano eller besøge de hyggelige middelalderbyer i Romanga såsom Faenza,, Imola, Brisighella eller Dozza?

Hvad kan du lave?

Udover alle de kulturelle, historiske og kulinariske vidundere som begge regioner har at tilbyde, er det også vidunderligt at nyde de rolige og smukke naturomgivelser, som byen besidder. Skovene, bakkerne, bjergene og den helt fantastiske flora og fauna, er det helt ideelle sted for både de knapt så fysisk krævende vandreture som den mere udfordrende trekking- og mountainbikesport.

Indkvartering på “Locanda Senio” – Albergo Diffuso.

Dette 3-stjernede hotel ligger i centrum for byens fantastiske baggrund; det var før i tiden en kro, deraf navnet ”Locanda”. Hotellet ligger i et gammelt italiensk-historisk Palazzo. Hverken værelser, suiter eller lejligheder er placeret i den samme hovedbygning; de er alle spredt ud i ”borgo” (den gamle del af landsbyen). I egentlig forstand betyder det italienske ord ”diffuso” spredt ud, hvorfor det kaldes et Albergo Diffuso.

Dine værter.

Ercole og Roberta er ejere af hotellet, og de driver stedet, som var det deres hjem; derfor vil de gøre alt for, at du føler dig hjemme, og tilstede i et varmt og hjemligt miljø: det miljø som er selve indbegrebet af en italiensk landsby (som i høj grad hører til det at være en del af den italienske landsby).

Morgenbuffet består af et stort og righoldigt udvalg af morgenmad, og her forkæler vi vores gæster med lækre specialiteter fra lokale og nøje udvalgte produkter. Du har endda mulighed for selv at sætte præg på din morgenmad ved at lave din egen friske omelet eller spejlæg og bacon. Ercole vil altid stå til rådighed under morgenmaden, og imens er Roberta sikkert i gang med at plukke urter, grøntsager og frugter, som hun bruger i sine egne lokale retter. Alt er friskt og hjemmegjort, for eksempel den hjemmelavede pasta.

I løbet af formiddagen vil Ercole måske drive dig til toppen af bjerget for efterfølgende at tage dig med på en dejlig lang gåtur tilbage til landsbyen. Bagefter kan du nyde en drink på terrassen eller i haven, tage en svømmetur i poolen eller bare slappe af i wellness-centret. Eller hvorfor ikke nyde en madlavnings lektion med Ercole eller måske tage en snak med nogle af de lokale på den centrale plads i Palazzuolo?

Middagen serveres i den hyggelige restaurant, ofte med kaminen tændt, eller hvis vejret tillader det, serveres den udenfor på terrassen. Alle produkter er lokale og retterne friske og hjemmelavede.

Så kom og besøg os og nyd vores “slow life” og ”slow food”.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Sono nel menù /I'm in the menu #alberghidiffusi #palazzuolosulsenio #food #dessert #eat #mugelloluxurylife #mugellogram #tuscany
#albergodiffuso
... See MoreSee Less

View on Facebook

Frutta di stagione:cena e colazione preparata /Seasonal fruit: dinner and breakfast prepared #alberghidiffusi l#@locandasenio.com #palazzuolosulsenio #luxurylife #locandasenio #mugelloluxurylife #mugellru #mugellogram #japanholiday #borghipiubelliditalia #Florence ... See MoreSee Less

View on Facebook

Fare parte della Associazione Alberghi Diffusi e' fondamentale.Grazie Giancarlo Dallara /Being part of the Associazione Alberghi Diffusi is fundamental.Thanks Giancarlo Dallara / #alberghidiffusi #albergodiffuso #palazzuolosulsenio #japanholiday #tuttaitalia #mugelloluxurylife #mugelloru #borghipiubelliditalia ... See MoreSee Less

View on Facebook